Umi cocktailglas by Dadelfri, unikke håndlavede glas med muslingefod i farvet glas til en unik borddækning

LANCERER SNART: UMI COCKTAILGLAS BY DADELFRI

Introducerer: Umi Cocktailglas by Dadelfri.

Oplev naturens magi i din borddækning med Dadelfris kommende lancering af Umi Cocktailglas. Umi, som betyder 'hav' på japansk, indfanger essensen af det majestætiske hav og dets mange skjulte skatte. Umi glassene er en hyldest til naturens skønhed og oceanets dybder og liv. 

Hvert Umi Cocktailglas er skabt med omhu og dedikation i hånden for at fange det raffinerede og flydende i naturens design. Stilkens form og design er inspireret af havets bevægelser og livet under vandet. Første drop består af fire forskellige typer håndlavede glas, så der med sikkerhed er noget til din smag, hvad end du er til smukke håndlavede glas i klart glas, eller farvestrålende unikt håndlavet glashåndværk. 

 

Lad havet danse i dine hænder 

Umi cocktailglasset er ikke blot et glas; det er et stykke glas håndværk og kunstværk, der forvandler ethvert øjeblik til noget magisk. Umi glassene er den perfekte ledsager, og omdanner enhver social stund, hvad end det er et hverdagsøjeblik, middagsselskab, fødselsdag eller bryllup, til et socialt hav af glæde og samvær med dine mest elskede 💘

 Hold øje, og vær blandt de første til at eje Umi cocktailglas 

Mærk pulsen af den kommende lancering, og vær blandt de første til at eje disse enestående håndlavede Umi glas. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive opdateringer, og vær sikker på ikke at gå glip af lanceringen af denne fantastiske glas kollektion.

 

💘 Følg Dadelfri på Instagram for bagomscener, konkurrencer og mere💘

Fang øjeblikket, og følg med i Dadelfris univers på Instagram. Del dine egne magiske øjeblikke med Umi Cocktail Glasset ved at bruge hashtagget #dadelfriumi. Vi kan ikke vente med at se, hvordan du lader dine Umi cocktailglas danse i dine hyggeligste stunder! 

Bliv en del af Dadelfris univers på Instagram @dadelfri

 


De kærligste hilsner,
Kathrine / Dadelfri 

Tilbage til blog